Марки
 
Количка
0 продукта
 
Партньори
 

Условия за ползване

Права:
 Правата върху този сайт, както и снимковия материал в него са собственост на фирма Офис стандарт ООД и на съответните производители.

 Юрисдикция и език:
 Този сайт, неговото съдържание и всички поръчки, направени през него, попадат под юрисдикцията на българските закони. Всеки направил поръчка автоматично се съгласява във върховенството на българското право и закон. Официалният език на сайта и на поръчките (договорите) е български.

 Регистрация:
 Информацията, дадена на www.klamerbg.com/hobby в процеса на регистрация, ще бъде използвана от нас за да влезем във връзка с вас и/или да ви изпратим поръчаните продукти от сайта, както и в случай, че трябва да ви уведомим за важни промени по вашата регистрация.
 При направена поръчка в сайта ние ще предоставим името, адреса и телефона ви на куриерскаа фирма, които са им необходими за доставянето на поръчаните от вас продукти.
 Екипът на www.klamerbg.com/hobby не може да бъде държан отговорен за лични данни, събрани и разпространени от куриерски фирми и мобилни/телефонни оператори, но ви уверяваме, че ние няма да предоставяме никаква част от вашите лични данни на трети лица и организации.

 Екипът на www.klamerbg.com/hobby може да отмени всяка направена на сайта поръчка, като в такъв случай се задължава своевременно да уведоми клиента за това на посочените от него (при подаване на поръчката) e-mail или телефон за контакт.
 Отмяна на поръчката може да се случи по следните причини:
 Когато поръчаната стока не е налична - стараем се да поддържаме актуална складова наличност на продуктите от каталога. И все пак в случай, че продуктите, които сте поръчали не са налични, ще се свържем с вас по телефон или e-mail.
 При наличието на софтуерен проблем, в следствие на който се е получила грешка в цената или някой от другите параметри на съответния продукт, което е довело до обявяване на невярна информация и заблуда на потребителя.
 Цени:
 Цените на всички продукти изложени в сайта са с включен ДДС (20%). При използването на промоционален код, ще видите крайната цена преди изпращане на поръчката.
 Промяна в условията за ползване:
 Екипът на www.klamerbg.com/hobby си запазва правото при нужда да променя условията за ползване на този сайт.