Марки
 
Количка
0 продукта
 
Партньори
 

Поръчки и доставки

Плащане и доставка

Плащането става чрез НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ при доставка, като разходите за куриерските услуги са за сметка на клиента.

Цени за доставка:

· За цените на пощенските услуги вижте актуалните цени на Еконт или посочена от Вас куриерска фирма, по която желаете да Ви изпратим поръчката. Ориентировъчна цена за страната - между 3.50 - 5 лева, в зависимост от тежестта и обема на пратката.

· За цените на куриерските услуги вижте актуалните цени на Еконт или посочена от Вас куриерска фирма, по която желаете да Ви изпратим поръчката. Ориентировъчна цена за страната - между 6 - 12 лева, в зависимост от тежестта и обема на пратката.

· За поръчки на стойност над 100 лв. доставката е безплатна за територията на България до офис на Еконт.

Времето за обработване на поръчката и изпращането й на куриера е от 1 до 3 работни дни след като е направена, като обикновено доставката след това e на следващия работен ден. След изпращане на поръчката от нас ще получите по e-mail номера на товарителницата. С него можете да проверите на сайта на куриерската фирма къде се намира вашата поръчка.

Екипът на Офис стандрат ООД ви моли да се свържете с нас чрез формата за връзка на сайта или на посочените за контакт телефони в случай че поръчаните от вас продукти не ви бъдат доставени в рамките на 7 работни дни.

 За момента не правим доставки извън територията на България.

 При доставка, моля проверявайте пратките за транспортни дефекти. Ако пратката е с повредена опаковка и/или с не пълно съдържание, не я приемайте - тя ще бъде върната обратно при нас, подменена и изпратена отново, като допълнителните транспортни разходи ще бъдат за наша сметка.

В случай, че приемете от куриера стока във видимо повреден вид, ние не бихме могли да я подменим, тъй като няма да бъде възможно да установим виновния за щетата.

Собствеността върху стоката, както и отговорността за нея преминава към вас в момента, в който я платите и получите.